Seuraava drone-workshop järjestetään TAMKissa 5.4.2018 klo 13–16.00 aiheena ”Uusien EU-säädösten vaikutus drone-ilmailuun”. Workshop pidetään tilassa F0-29a, Kuntokatu 3. Tilatieto varmistuu osallistujamäärän tarkennuttua.

EU on valmistelemassa uusia direktiivejä miehittämättömään ilmailuun. Mitä niistä tiedetään tällähetkellä ja miten ne tulevat vaikuttamaan miehittämättömän ilmailun toimintaan?

Tilaisuudessa avauspuheenvuoron pitää Trafin tarkastaja Kimmo Huoviala.

Tämän jälkeen keskustelua uusien säädosten vaikutuksista, mahdollisuudet ja haasteet.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy kaikille asiasta kiinnostuneille! Ilmoittaudu tilaisuuteen

Tervetuloa!

 

Lisätietoa:
Projektipäällikkö Joni Nieminen, joni.nieminen@tamk.fi, 040 801 6508
Projektikoordinaattori Päivi Puutio, paivi.puutio@tamk.fi, 040 621 6206

 

Drone-osaaja hankkeen workshopit ovat avoimia kaikille miehittämättömasta ilmailusta kiinnostuneille ja niissä käsitellään teemoja yritysten tarpeiden näkökulmasta ja siitä miten drone-toiminta voi auttaa ja laajentaa yrityksen liiketoiminta mahdollisuuksia.

Mikäli yrityksesi on kiinnostunut drone-toiminnan vaatimuksista ja/tai sen aloittamisesta osana omaa liiketoimintaanne, voi yrityksenne tulla mukaan hankkeeseen ja osallitua siinä jerjestettävään perehdytyskoulutukseen. Lisätietoja voitte lukea täältä.